Eten bestellen

Eten bestellen in:

In de media

Pizzabestellers steunen Voedselbank

Groningen, 25 maart 2014

Wie eten bestelt bij de Groninger website etenbestellen.nl, kan per keer een kwartje doneren aan de Voedselbank.

Daarnaast krijgt de Voedselbank een deel van de winst. De website is een initiatief van drie Groninger ondernemers. Tot nu toe zijn er zo'n honderd restaurants bij aangesloten, naar verwachting worden dat er meer. Op termijn wil het bedrijf meer gaan doen met en voor de Voedselbank, laat een woordvoerder weten.


Een gemakkelijke maaltijd? EtenBestellen.nl

Groningen, 20 februari 2014

Groninger internetondernemers Arjan de Wolff, Martijn Kramer en Arjen Deenen lanceren Etenbestellen.nl: de nieuwe website voor het bestellen van eten of het gemakkelijk reserveren van een tafeltje in een restaurant. Zeven dagen per week open en biedt een grote verscheidenheid aan eten.

De site bestond al enkele jaren, maar is onlangs in een geheel nieuw jasje gestoken. Dit geldt zowel voor de voorkant als voor de achterkant (beheersysteem v.d. restaurants). Online kun je een maaltijd bestellen en (veilig) betalen. EtenBestellen.nl is een gastvrij(er) online platform in alle opzichten.

Aantrekkelijker dan Justeat & Thuisbezorgd
“Wij hebben de site aantrekkelijker gemaakt dan bijvoorbeeld Justeat.nl en Thuisbezorgd.nl, voor zowel de consument als de aangesloten bedrijven zijn de kosten namelijk lager en de dienstverlening van EtenBestellen.nl is uitgebreider.” Verder zijn er broodjes voor op kantoor te bestellen en kunnen maaltijden ook afgehaald worden.

Gratis aanmelding restaurants
Bedrijven kunnen zich vanaf nu gratis registreren. De aangesloten bedrijven dragen alleen een vast percentage (5%) van iedere bestelling af. Etenbestellen.nl werkt geheel via het No RESULT No PAY systeem”, aldus Kramer, mede initiatiefnemer van EtenBestellen.nl en eigenaar van verschillende online ondernemingen. De horeca ondernemers reageren enthousiast op Etenbestellen.nl; ze zijn blij dat er nu eindelijk een beter initiatief in de markt is wat een gunstiger tarief biedt.

De Voedselbank, een goed doel!
EtenBestellen.nl steunt De Voedselbanken. Een vast percentage van de winst is bestemd voor de Voedselbank. Ook hebben de gebruikers de mogelijkheid om een kwartje (€0,25) per bestelling te doneren aan De Voedselbanken. Deze mogelijkheid wordt je geboden bij het afronden van je bestelling op EtenBestellen.nl. Hiermee helpt Etenbestellen.nl de mensen die niet vanzelfsprekend elke dag eten kunnen kopen of halen.

Bijverdienen voor studenten
Voor het uitdragen van onze boodschap bij de horeca ondernemers werken wij met studentvertegenwoordigers. Voor iedere nieuwe bezorgrestaurant dat een studentvertegenwoordiger aandraagt, ontvangt de student een bijdrage van €10,-. "Dat is lekker makkelijk bijverdienen. Wij hebben studentvertegenwoordigers die meer dan € 100,- bijverdienen voor slechts één avondje werk!" Nieuwe studentvertegenwoordigers kunnen zich aanmelden via de site: www.etenbestellen.nl/student-vertegenwoordiger

Radio commercial


Beluister hier onze radio commercial

Dit domein is te koop

x

 

Vul uw e-mailadres in voor meer informatie: